Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Όταν μεγαλώσω θα γίνω...

Σήμερα πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου τον Πέτρο για να του πω να πάμε για καφέ. Το σήκωσε η γυναίκα του και μου είπε ότι κοιμάται. Ήθελε λέει να ξεκουραστεί γιατί το βράδυ θα πήγαιναν μαζί για βραδινό μπάνιο.

Τον είχα γνωρίσει σε μία από τις πρώτες μου δουλειές και μου είχε κάνει πολύ εντύπωση το πόσο καλά με δέχτηκε στη δουλειά και το πόσο ευχάριστα περνούσε η ώρα μαζί του. Κάθε φορά που έμπαινε μία ωραία κοπέλα στο γραφείο που την θεωρούσε καλή για μένα (δεν ήξερε) αυτός μου έβγαζε την φορολογική της δήλωση και τα Ε9 της για να μου δείξει την προίκα της. Ήταν ο κύριος λόγος που υπήρχε ευχάριστο κλίμα στη δουλειά, καθώς μεταξύ άλλων ήταν και ο ισορροπιστής των πάντων. Έχει ένα απίστευτο χάρισμα που όταν σου μιλάει σου μεταδίδει τόση ηρεμία που ξεχνάς τα πάντα.

Ο Πέτρος που λες είναι μεγάλο party animal και έχει απίστευτο χιούμορ. Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς μαζί του. Όλη την ώρα έξω τον πετυχαίνω καφέδες, ποτά, σινεμά, φαγητά, βόλτες στην παραλία. Μια φορά τον χρόνο παίρνει την καλή του και πάνε διακοπές. Ταϊλάνδη, Μπαλί, Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια, Αίγυπτος, Ίμπιζα, Λονδίνο, Παρίσι, Μαλδίβες, Παρίσι, Ρώμη και πόσα ακόμα που δεν θυμάμαι.

Ο Πέτρος που λες είναι κάτι παραπάνω από 65 χρονών. Όχι δεν είναι ζάμπλουτος απλά παίρνει όσα χρειάζεται. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος αυτής της ηλικίας που θα πήγαινα ευχάριστα διακοπές μαζί του. Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που θα φτιάξουν μόνοι την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους και θα σου την φέρουν αυτοπροσώπως. Ή που θα σε πάρουν τηλέφωνο να σου ευχηθούν για τα γενέθλια σου ακόμα και αν εκείνη τη στιγμή είναι πάνω σε μια καμήλα στη Σαχάρα.

Κατάλαβες μαλάκα παρτάκι... Ο άνθρωπος αυτός είναι πάνω από 65 και έχει μάθει και ρουφάει την ζωή από το μεδούλι, να είναι ευχαριστημένος με αυτά που έχει και προσπαθεί να βγάλει ότι καλύτερο από τα πάντα. Κι εσύ κάθεσαι και γκρινιάζεις που σε 3 χρόνια κλείνεις τα 30.

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Ετσι θα μαι κι εγώ στα 65 μικρούλη.
Οπως αύριο πρωί πρωί αναχωρώ για τις διακοπές μου.
Κι εγώ έχω 45 χρονάκια στο κεφάλι μου και τα χαίρομαι.
Και δεν τα κρύβω. 45 και είναι όλα δικά μου. Με τόνους καύσιμα και αλκοόλ. ;-)

partaki είπε...

Να τα χαίρεσαι αρκούδε. Όλα δικά σου. Να άλλος ένας άνθρωπος που ρουφάει τη ζωή από το μεδούλι. Να περάσεις υπέροχα!

Leviathan είπε...

na nai geros kai pada na perna toso kala oso mas les!! :) kai mi griniazeis..ego to exo stamatisei xexe...filiaaa!

ιμερος είπε...

τιποτα δεν ειναι τα τριαντα , να παραδειγματιστεις απο τον πετρο !!!

mahler76 είπε...

είναι παλιό μοντέλο για αυτό και την παλεύει. εμείς ήμαστε ελαττωματικά από κατασκευής χαχαχα

partaki είπε...

Levi καλά ντε μια κουβέντα είπα όχου...

why love τι τριάντα τι σαράντα τι πενήντα...

Mahler λες να πάμε για ένα γενικό σερβις. Και στα πόσα χιλιόμετρα κάνουμε το μεγάλο?

mahler76 είπε...

για εμάς δεν έχει σέρβις, επισκευή και πέταμα χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

όχι ρε,έχει και σερβις μη μασάτε ;)