Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Και δεν βρίσκω καμιά φωτογραφία με μπλεγμένα μπούτια...

Γενικότερα δεν θέλω να μιλάω και πολύ για τα σεξουαλικά μου - ερωτικά μου μέσω του μπλογκ, εκτός αν γίνει και κάτι άξιο αναφοράς. Θυμάσαι που σου είπα ότι συμβαίνουν διάφορα αυτές τις μέρες, ε; Πάρε να 'χεις.

Πριν κανένα δίμηνο περίπου γνώρισα έναν τύπο, ας πούμε Τάσο. Ο Τάσος γλυκύτατο παιδί, αρκουδιάρικο, όπου ερχόταν από την πόλη του για διακοπές εδώ, και είπαμε να γνωριστούμε κιόλας. Ενώ η όλη φάση, από το ίντερνετ, ξεκινούσε άκρα σεξουαλική, τελικά αποδείχτηκε μία αξιόλογη φιλική σχέση. Τίποτε το σεξουαλικό δηλαδή δεν συνέβη από κοντά. Είχε αγάπη για ένα συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο εγώ αντιπαθούσα και δεν τον πήγα ποτέ.

Πριν καμιά δυο βδομάδες περίπου γνωρίζω στο ρόμεο έναν τύπο, ας πούμε Τάκη. Ο Τάκης επίσης αρκουδιάρης, ανταλλάξαμε καμιά 10αρια μηνύματα. Έρχεται η προηγούμενη Τετάρτη όπου τον ρωτάω πότε έχει ρεπό, καθώς δουλεύει βράδια, για να πάμε για καφέ. Μου λέει Παρασκευή, αλλά τελικά Παρασκευή εγώ ήθελα να πάω για ψώνια και δεν βγήκαμε.

Μπαίνω το Σάββατο στο ρόμεο και μου μιλάει ο , ας πούμε Θανάσης, ετών 34 στο νικ. Μπαίνω στο προφίλ και βλέπω ετών 39. Ήθελε να πάω σπίτι του, και του είπα όχι να πάμε για ένα ποτό την επόμενη μέρα πρώτα και βλέπουμε.

Και έρχεται η Κυριακή...

Συναντάω τον Θανάσης34 που δηλώνει 39 και είχε φάει τα λυσακά του να πάει σε εκείνο το μαγαζί που μου έλεγε και ο φίλος Τάσος. Και μου έλεγε ότι είναι το στέκι του και το αγαπά πολύ και πάει εκεί συνέχεια και και και. Στο τέλος από το πρήξιμο δέχτηκα, και πως μου ήρθε και τον ρωτάω -"Μήπως ξέρεις ένα Τάσο που το και το και το και το" - "Γιατί;"-"Γιατί μιλάει όπως εσύ για αυτό το μαγαζί."-"Ναι, είναι κολλητός μου.". Να τα μας λέω...συνεχίζει"Βασικά με λένε Ανέστη (ας πούμε πάντα) και είμαι 45" Άνθρωπος για σπίτι σκέφτομαι. Για τον Ανέστη μου είχε μιλήσει και ο Τάσος. Ο τύπος καμένο χαρτί γενικότερα τον έκοψα, παρόλα αυτά κάναμε πολύ ωραίες συζητήσεις οπότε δεν σηκώθηκα να φύγω. Ήταν και που η όλη του συμπεριφορά μου έβγαζε εμένα ένα θέλωνασεπηδήξωσανναμηνυπαρχειαυριο. Σε κάποια φάση μου αναφέρει ότι έχει και ένα συγκάτοικο, και ότι και εκείνο κάναμε μαζί με τον συγκάτοικο μου και το άλλο κάναμε με τον συγκάτοικο μου και κοινώς πολλές εμπειρίες με τον συγκάτοικο μου. Σε κάποια φάση μου αναφέρει -"Εγώ κι ο Τάκης..."-"Ποιος Τάκης;"-"O Τάκης ο συγκάτοικος μου." Και είμαι έτοιμος να πηδηχτώ απ' το παράθυρο, αλλά καθόμουν έξω σε τραπεζάκια οπότε που παράθυρο...Με τα πολλά ανακαλύπτω ότι αναφέρεται στον παραπάνω Τάκη. Και εδώ έρχεται το καλύτερο...-"Μέσα είναι ο Τάκης στο μπαρ και δουλεύει." -"Ε, αι στο διάολο"

Μίλησα και με τον Τάκη μετά, ο οποίος Τάκης είχε κι αυτός ραντεβού μες το μαγαζί.

Αυτό για να μάθω άλλη φορά να πηγαίνω για ψώνια.

10 σχόλια:

ιμερος είπε...

asta na pane ti mikros einai o kosmos poles fores , ti paixnidia paizontai :))

Emmanouela είπε...

χαχαχαχαχα! Σε παρακαλώ, τέτοιες ιστορίες να μας τις λές πάντα, μη μας τις κρατάς κρυφές!!! αχαχαχα! Άμα όμως δεν πας για ψώνια, τι θα φορέσεις στο ραντεβού!?

mahler76 είπε...

κλασική πάσα μεταξύ φίλων στο ρόμεο χαχαχαχ

ιμερος είπε...

oso gia fwtografies pes sto filo soy na kanei ena project me mplegmena mpoytia lol :))
diaforetika na kanw egw ena .

Hfaistiwnas είπε...

Ένας χαμός δηλαδή!!!
Άλλη φορά μόνο ψώνια!!

healing process είπε...

να γιατί αγαπώ εγω αυτή την πόλη.......!!!!!

m1rto είπε...

χαχαχα να μάθεις να πηγαίνεις για ψώνια :P
Πήρες τουλάχιστον και τπτ; χαχα

partaki είπε...

ίμερος ετοιμάσου σου μαζευόμαστε ήδη 8 ζευγάρια μπούτια

Emmanouela αυτό να με πεις. η αλήθεια είναι ότι τα είχα βάλει τα καινούρια μου.

mahler76 όχι ότι θα είχα πρόβλημα, αλλά αυτό πάσα δεν ήταν.

Hfaistiwna ρε συ η μία κεραμίδα μετά την άλλη...

healing process ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. και 'μεις αλλά κάνουμε το παν για να φύγουμε.

m1rto άσε και ξεθεώθηκα εκείνη την μέρα.

g for george είπε...

Και μετά με ρωτάνε γιατί δεν έχω πλέον πουθενά προφίλ! έλα μου ντε!

partaki είπε...

απο εδώ και πέρα κατευθείαν λινκ σε εμένα σε παρακαλώ.