Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ησυχία, τάξη και ασφάλεια not

Τελευταίες μέρες ήσυχα θα έλεγα. Από τότε που γύρισα από το ταξίδι μου θέλω συνέχεια να ξαπλώνω και να χουχουλιάζω. Βοηθάει και ο καιρός. Κι όμως με έχει πιάσει μια ανησυχία.

Κάτι θέλω, κάτι μου λείπει και δεν ξέρω τι. Αύριο μάλλον θα γραφτώ σε θεατρική ομάδα, πράγμα που με χαροποιεί αρκετά, αλλά δεν τρώγομαι για αυτό.

Νομίζω ότι μου λείπει μια σχέση. Πάει καιρός που είμαι ελεύθερος. Αλλά κάθε φορά που το σκέφτομαι όλο λέω πως δεν είναι καιρός ακόμα. Ακόμα έχεις πράγματα να κάνεις για την πάρτι σου. Και εκεί που πάω να το ξανασκεφτώ, εκεί αποβάλλω αυτή τη σκέψη. Αυτοάμυνα πες το, μάλλον. Θα δούμε...κάθε πράγμα στο καιρό του.

Για να καταλάβεις δέχτηκα εχθές να βγω ραντεβού με ένα παιδί το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει την άλλη βδομάδα από την χώρα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν "μια χαρά, πάμε για καφέ, αν πάει καλά σεξάκι στο δεύτερο (γιατί δεν μου έφτασε αυτό που έκανα στην Αθήνα) και μετά μην τον είδατε τον Παναή". Αλλά αυτό είναι που θέλεις τελικά; Την ασφάλεια του ότι τίποτα δεν θα προχωρήσει;

Με λες και αυτοκαταστροφικό;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοκαταστροφικό δεν θα έλεγα ποτε, δεν είσαι.Μην αγχώνεσαι στο θέμα σχέση θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις, ο χειμώνας ήρθε!!!

sCaTterBraiN είπε...

κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ - το κακό για σένα είναι ότι και σε θεατρική ομάδα είμαι και σχέση έχω. οπότε, κάτι άλλο μας φταίει...
σκατά!
;-)

ιμερος είπε...

χαλασε κι αν θελεις σχεση θα ερθει κι αυτο , μην αγχωνσεσαι !

Hfaistiwnas είπε...

Θα περάσει, θα βρεις τι φταίει και όλα θα γίνουν μια χαρά!

partaki είπε...

scatter οχι ρε πούστη μου...

imeros & Hfaistiwna χαλαρά και όμορφα.

mahler76 είπε...

αα ωστε γαμήθηκες στην Αθήνα? γι'αυτό πέρασες τόσο καλά χαχαχα

partaki είπε...

αλιμονο... παραπονεμένη θα την άφηνα (την Αθήνα)

m1rto είπε...

Είναι η π*****α η εποχή και όλα μας φταίνε...
αυτοκαταστροφικό δεν θα το λεγα, μάλλον πιο πολύ αυτοπροσταυτικό... (λέγεται αυτό; :P)

partaki είπε...

ρε... μου άρεσε αυτό...νομίζω.