Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τι να μου κλάσει το νεξτ τοπ μοντελ.

Που λες ο Φου μια μέρα θα γίνει διάσημος φωτογράφος.

Μέχρι να τα καταφέρει εγώ θα τον βοηθάω όπως μπορώ. Κατά καιρούς έχει διάφορα θέματα και με κάνει το μονδέλο του για να τα πραγματοποιήσει. Σου ακούγεται κουλ ε? Είναι, αλλά όχι με τον τρόπο που το φαντάζεσαι. Τα μονδέλα του Φου δεινοπαθούν. Στην πρώτη που κάναμε με έβαλε να κάνω σεκς με μια κοπέλα σε ένα τραπέζι, ένα κρεβάτι και μια μπανιέρα...ναι προσποιήθηκα. Την επομένη με έβαλε να φορέσω ένα ροζ φουστάνι δύο νούμερα μικρότερο (δεν μπορούσα να ανασάνω) και από κάτω μου ήταν ένας με αίματα και μαχαίρια και έκανε πως με πετσόκοβε ενώ... πως να το πω... χαιρότανε. Την τρίτη είχαμε το θέμα γέννηση. Εμένα με έβαλε να γεννιέμαι μέσα από την γη. Γαμάτο ε? Για σκάψε εσύ μισή ώρα για να χωρέσεις σε μια τρύπα, και ενώ σκάβεις να πετάγονται κάθε είδους ζωύφια και μετά να πρέπει να μπεις γυμνός εκεί μέσα.

Αποφάσισε που λες νέο θέμα. Τον θάνατο. Εγώ θα είμαι το πτώμα του πνιγμού. Ξυπνήσαμε 630 η ώρα και φεύγουμε για Επανωμή (ένα παραθαλάσιο μέρος κοντά στη Θεσσαλονίκη). Εγώ ήθελα πιο αργά για να κοιμηθώ ένα Σάββατο που έχω και να σπάσει και λίγο το κρύο αλλά θα είχε πρόβλημα λέει με το φως και ότι οι μαύροι κύκλοι που θα είχα θα ταίριαζαν με τον κονσεπτ. Δεν αντέδρασα. Φοράω κάτι χάλια ρούχα και πάω να μπω μέσα στη θάλασσα. Με το που κάνω το πρώτο βήμα και βρέχομαι αρχίζω να το ξανασκέφτομαι. 6 βαθμούς στο νερό πάνω κάτω. Μετά από κανα 5λεπτο λέω

-Φου είσαι σίγουρος;
-Ναι πρώτα θα πνιγείς και μετά θα σε ξεβράσει το κύμα.
-Α, σαν την μικρή Αννούλα που πήγε Μύκονο.

Και κάνω να μπω μέσα και να μην μπορώ να πάρω ανάσα από το κρύο νερό. Μέσα στο θέμα σκέφτομαι. Βουτάω εκεί με βγάζει κανα δυο και βγαίνω στην ακτή να πεθάνω κι εκεί. Αρχίζει αυτός να με πετάει άμμο και φύκια. Αι σιχτίρι τελείωνε. Έτρεμα και φώναζα σαν το ηλίθιο. Όχι και τίποτα, είμαι και κρυουλιάρης. Πήγα και άλλαξα ρούχα μετά στη παραλία. Είχε και κάτι ψαράδες εκεί, ελπίζω να μη με παρεξήγησαν αλλά δεν μπορούσα να κάνω ούτε ένα βήμα παραπάνω για να πάω στο αμάξι να αλλάξω. Μετά πήγαμε σε κάτι θάμνους και πέθανα κι εκεί για να γεμίσουμε το φιλμ. Έκανα και την τεχνική της σπασμένης κούκλας. Μαλάκα τι κουνούπι και κακό. Θα μπορούσα να πεθάνω στα αλήθεια με τόσο τσίμπημα. Στο τέλος ήμουνα πουά απ'τα τσιμπήματα και μου έτρεχε κι η μύξα απ' το κρύο.

Θα ξανακάνουμε λέει ένα με αίματα. Ελπίζω να μην έχει και σπέρμα. Τον φοβάμαι λίγο.

15 σχόλια:

ιμερος είπε...

ετσι ειναι , για τους φιλους κανουμε θυσιες !!!!

Κάλαθο είπε...

αυτά είναι τα ωραία!

g for george είπε...

Πού είναι το φωτογραφικό υλικό;; πρέπει να δούμε την προσπάθεια.

partaki είπε...

ιμερος μόλις ξύπνησα...ελπίζω να μην έχω πυρετο.

Κάλαθο καλώς τον. Αν βγάλεις το κρύο και τα κουνούπια ήταν σούπερ

g for george ναι αυτό είναι ενα θέμα, που μόλις θυμήθηκα. προφανώς τα φιλμ έχουν ημερομηνία λήξης (δεν το ήξερα) και μου είπε ότι έβαλε ένα τέτοιο στη μηχανή γιατί βγαίνουν κάπως παράξενα τα χρώματα. Έτσι και έχω βγει μπλε μετά από όλο αυτό...Οκ μόλις τις πάρω θα βάλω για να δείτε ότι η Ταιρα Μπανκς είναι μια τρίχα απ'τα αρχίδια μου

m1rto είπε...

χαχαχαχαχα αυτά είναι κινέζικα βασανιστήρια :P

Αnsia είπε...

Χαρά στην υπομονή σου! Αν μετά από αυτό δεν εκτιμηθεί η αξία σου ως φίλος, μπορείς να κάνεις φόνο. ;Ρ
Έχω μια φίλη που ασχολείται με την φωτογραφία και μας ζητάει αραιά και που ως μοντέλα. Ευτυχώς η φαντασία της δεν έχει φτάσει ακόμη σε τέτοια επίπεδα.
Πάντως σαν concept "λένε". ;)

partaki είπε...

m1rto έννοια σου και σε ανάλογη περίπτωση θα ανταποδώσω

_ansia_ κάποτε θα εκτιμηθούμε κι οι δύο και θα μπούμε σ' όλα τα περιοδικά.

Emmanouela είπε...

Καλέ, κι είσαι σίγουρος ότι αυτός ο Φου θα κάνει καριέρα?! Εμένα λίγο ψυχάκι μου κάνει! Πάντως εσύ πρέπει να είσαι ψυχούλα για να θυσιάζεσαι έτσι, εκτός αν σου έχει τάξει ότι μια μέρα θα γίνεις διάσημος και θα τρέχεις στα Λονδίνα και τα Παρίσια!! Ενημέρωνέ μας για την εξέλιξη σε παρακαλώ και λίγο φωτογραφικό υλικό δεν θα ήταν κακό!!!

partaki είπε...

Κάνει δεν κάνει είναι ο Φου, είναι σαν αδερφός μου και θα τον στηρίξω όπως και να 'χει. Ψυχάκι δεν τον λες, λίγο κάφρο μόνο. Τις φοτό τις περιμένω ακόμα...Μάκια

Hfaistiwnas είπε...

Θυσία για την τέχνη..

bunnysuicides είπε...

emmanouela έχεις πεθάνει για μένα. θα σε σφάξω και θα βγάζω και φωτογραφίες

Emmanouela είπε...

Kαλέ bunnysuicides, εσύ είσαι ο Φού?! Έλα βρε αγόρι μου, ένα αστείο κάναμε! Αμέσως έχεις πεθάνει και βλακείες!!! Συνέχισε αυτή την τόσο ελπιδοφόρα και αισιόδοξη δουλειά σου! Εγώ μαζί σου!!

partaki είπε...

Hfaistiwna να δεις που στην επομένη θα μου βάλει φωτιά.;-P

bunnysuicides & Emmanouela γελάω σαν μαλάκας

Emmanouela είπε...

Καλέ, γελάς που θέλει να με σφάξει??

Ανώνυμος είπε...

μα εσύ φταις που τον ακούς

εμένα μια φορά μου είπε για φωτογράφιση και την έκανα με ελαφρά,ξέρεις είναι οι πλανήτες ανάδρομοι κλπ

(bunnyyyyy σ'αγαπάω παρόλ'αυτά,μ'ακούς??)