Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

The dog "days" are over

Είχα πολύ άσχημη διάθεση τον τελευταίο καιρό. Που λες την Πέμπτη προ εκλογών αρχίσαν όλα.

Δεν ξέρω αν στο έχω πει έχω μια σκύλα, Μπουμπού την λένε (δεν φταίω εγώ για το όνομα), άσπρο κανίς 11 χρονών. Εκείνη την Πέμπτη άρχισε να κουτσαίνει. Την πάμε στη γιατρό της, η οποία είναι γιατρός της τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά τίποτε το σοβαρό δεν συνέβη μέχρι την Πέμπτη, η οποία μας λέει ότι έχει πυρετό και ότι κουτσαίνει. Της δίνει κάτι χάπια και μου λέει ότι άμα δεν καλυτερεύσει μέχρι την Δευτέρα να την ξαναπάω.

Ήδη από την Κυριακή ήταν χάλια, ούτε καν έτρωγε, και είναι και τροφαντή πανάθεμα την. Την ξαναπάω την Δευτέρα και της κάνει εξετάσεις αίματος. Την Τρίτη βγαίνουν τα αποτελέσματα και μου λέει ότι έχει ανεβασμένα λευκά, χαμηλά ερυθρά και ότι έχει ερλιχίωση. (ασθένεια που κολλάτε από μολυσμένο τσιμπούρι) και να πάρω κάτι άλλα χάπια. Για μια δυο μέρες η σκύλα ήταν καλύτερα, μετά πάλι τα ίδια. Την σκύλα την είχαμε ταράξει στα χάπια και στις ενέσεις. Ήταν κακοδιάθετη, μας γρύλιζε συνέχεια, για να της δώσουμε ένα χάπι τα χέρια μου γινόταν καινούρια. Την ξανακάνουμε εξετάσεις και παίρνω τις πρώτες που είχε κάνει. Εκεί παρατήρησα ότι ενώ όλα ήταν εκτυπωμένα κανονικά από εκτυπωτή, (λευκα, ερυθρά, αιματοκρίτες κτλ) το τεστ ερλιχιωσης θετικό το είχε γράψει με στυλό. Δεν έδωσα και πολύ σημασία. Την άλλη μέρα μου λέει ανέβηκαν κι άλλο τα λευκα. Να την πας για ακτινογραφίες και υπέρηχο να δούμε τι συμβαίνει. Την πάμε και βγαίνουν όλα πεντακάθαρα. Να μην μπορούμε να βρούμε τι σκατά έχει η σκύλα, γιατί μου έλεγε αυτή ότι δεν δικαιολογείται να παίρνει αυτή την αγωγή και να μην γίνεται καλύτερα και να κουτσαίνει. Αρχίζουμε πιο βαριά αγωγή.

Και έρχεται η χθεσινή η μέρα που αποφασίζουμε να αλλάξουμε γιατρό με την αδερφή μου, να πάρουμε και μια άλλη γνώμη. Την πιάνει από εδώ, την πιάνει από εκεί. Την τεντώνει, την μαζεύει, την κουλουριάζει, φλάμπερ την έκανε την σκύλα. Μετά από αυτά το πόδι της γιατρεύτηκε. Ένα απλό πιάσιμο ενός μυ ήταν που απλά ήθελε λίγο τρίψιμο - φυσιοθεραπεία τύπου. Την παίρνει αίμα και κάνει ένα τεστ ερλιχίωσης μπροστά μας, να το φανταστείς σαν τεστ εγκυμοσύνης την όλη διαδικασία. Μετά από λίγο τον ακούω να λέει στην αδερφή μου ότι το τεστ ερλιχιωσης βγήκε αρνητικό και μας το έδειξε. Μας εξήγησε και αναλυτικά πως λειτουργεί αυτό το τεστ και τι θα έπρεπε να μας δείξει άμα ήταν τελικά θετικό. Επίσης μας τόνισε ότι και πριν ένα χρόνο να είχε ερλιχίωση και να γιατρεύτηκε πάλι θετικό θα έβγαινε Την κάνει και έναν υπέρηχο και βλέπει ότι η σκύλα είχε μια απλή ουρολοίμωξη η οποία, επειδή τόσο καιρό δεν έπαιρνε την κατάλληλη αγωγή είχε προχωρήσει άλλα θα παίρνει τα καινούρια ΚΑΛΑ χάπια και θα γίνει σε μια βδομάδα καλά.

Δηλαδή η πρώτη γιατρός
-Δεν είχε κάνει το τεστ ερλιχιωσης, απλά το συμπέρανε
-Ενώ δεν είχε κάνει το τεστ, έγραψε ότι το έχει κάνει
-Είπε ψέματα ότι το έκανε, ενώ αν έλεγε ότι απλά το συμπέρανε θα τις λέγαμε να κάνει και άλλες εξετάσεις για να σιγουρευτούμε
-Της έδινε της σκύλας λάθος αγωγή, η οποία και ήταν άχρηστη, και την ταλαιπωρούσε, και άφηνε την ουρολοίμωξη να προχωρήσει

Μωρή καριόλα γαμώ το μουνί που σε πέταγε, δεν ξέρω τι τσιμπούκια έκανες για να την βγάλεις την σχολή σου, αλλά άμα έρθω εκεί θα σου βάλω φίμωτρο, θα σου ξυρίσω το κεφάλι για να σου πιω το αίμα και θα σου χώσω στο κώλο ότι χάπια και ενέσεις έβαλες στη σκύλα μου. Μακάρι να έιχα τα λεφτά να σε κυνηγήσω βρώμα, άλλο κακό να μην κάνεις σε άλλα σκυλιά όπως έκανες στη δική μου. Άθλια. Σκουπίδι. Να μείνεις σπίτι και να μην κάνεις τίποτα. Επικύνδυνα ηλίθια χαζοβιόλα γκόμενα.

Κι εγώ κάνω λάθη στην δουλειά μου αλλά έχω τα αρχίδια να τα παραδεχτώ και να τα διορθώσω. Δεν λέω ψέματα, γιατί παίζω με του καθενός τα λεφτά, πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις με την υγεία, έστω και ενός ζώου. Η Μπουμπού ήδη σήμερα είναι καλύτερα. Προχωράει μια χαρά και άρχισε να τρώει.

10 σχόλια:

mahler76 είπε...

ε αυτή θέλει καταγγελία.

Hfaistiwnas είπε...

Ναι μια καταγγελία θα την ήθελε!!!

Emmanouela είπε...

Κι αφού τις τα κάνεις όλα αυτά, να βάλεις και τον Φου να τη βγάζει φωτογραφίες?!! αχαχααχ!
Μα είναι δυνατόν/?? Πόσο ηλήθια και αναισθητη και κα****λα είναι?!!! Άμα το έκανε στο δικό μου σκυλί, θα την είχα σκοτώσει! Δεν ξέρω αν θα βρεις το δίκιο σου δικαστικά, οπότε πάρε το νόμο στα χέρια σου! Για αρχή πήγαινε να τη βρίσεις και να την απειλήσεις ότι θα τη μηνύσεις!

partaki είπε...

προς το παρόν θα ασχοληθώ με τη σκυλα. Μόλις γίνει καλά θα δω τι θα κάνω.

Ανώνυμος είπε...

μα δεν είναι απλά ηλίθια,είναι επικίνδυνη

Leviathan είπε...

kataggelia to ligotero 8elei auti...kalimeraaaa! :)

Ανώνυμος είπε...

αυτό που έπαθε η σκύλα σου το έπαθα εγώ από νοσοκομειακό γιατρό. μου έδωσε απλά ΛΑΘΟΣ αντιβίωση. από τότε μου έμεινε ένα κουσούρη στις αμυγδαλές μου. πάνε να την βρίσεις θα αισθανθείς καλύτερα.

Leviathan είπε...

kalo minaaaaa! :) kiss!

Erisadesu είπε...

eiiiii δεν ήξερα ότι είσαι Blogger και εσύ!!! Χαίρομαι που σε βρήκα...Λυπάμαι για το σκυλάκι σου.Αλλά τουλάχιστον είναι καλύτερα!!!! και αυτό ειναι οπλύ καλό!
ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα

partaki είπε...

ναι παναθεμα με το κάνω κι αυτό αλλα έχω καιρό να γράψω. που θα πάει θα μου ξανάρθει. ;-)