Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Θα πάω να ξεκουράσω τα Manolo μου.

Έχω κάτι ρε παιδί μου που δεν μπορώ κάποια πράγματα. Ένα από αυτά είναι η δηθενιά. Δήθεν είναι ο άνθρωπος για μένα που λέει πράγματα απλά για να τα λέει, και ντύνετε κάπως απλά για να ντύνετε κάπως. Δήθεν είναι το κυνήγι εντυπώσεων. Δήθεν είναι η Αριστοτέλους που θα πας στη καφετέρια για να κάνεις πασαρέλα. Δήθεν είναι το Times που μία απλή Τετάρτη βράδυ μοιάζει με Χριστούγεννα.

Μου έρχεται ένα mail από ένα καφέ. Δεν έχω ιδέα πως βρήκε το mail μου και προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να μου μεταδώσει το κλίμα του μαγαζιού ώστε να με πείσει να πάω κι εγώ εκεί.

"Δικηγόροι, επιχειρηματίες, άνθρωποι της αγοράς, ωραίες γυναίκες, στιλάτοι νεαροί συνθέτουν το πάζλ των πελατών. Γνωστές κυρίες των κοσμικών σελίδων ξεκουράζουν τα ... Manolo τους μετά το πολύωρο shopping. Πολιτικοί κλείνουν deals. Επιχειρηματίες κάνουν gentleman agreements. Δημοσιογράφοι από το χώρο του αθλητισμού συζητούν τα τελευταία νέα των ομάδων τους με τα ανάλογα πειράγματα, και όλοι ανεξαιρέτως επιδίδονται στα αγαπημένα τους «σπορ»: φλερτ και gossip!

Από τις 7 το πρωί ως αργά το βράδυ, με πλάσμα οθόνες που μεταδίδουν πάρτι και αγώνες δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Κούσκουρα και Μητροπόλεως γωνία. Ζέστη, traffic και άρωμα espresso όπως δεν τον έχετε ξαναπιεί. Από νωρίς το πρωί ο Θωμάς θα σας σερβίρει στο λεπτό το καλύτερο cappuccino της πόλης. Ενώ το βράδυ παρέα με ένα cocktail που θα σας φέρει ο Αντώνης ρωτήστε τον και για το ανέκδοτο της ημέρας."

Είδες και Sex & the City και μου έμαθες και τα Manolo. Αι μαρή.

13 σχόλια:

g for george είπε...

Είναι που έχουμε εννοήσει σε βάθος τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα, κατάλαβες.

ιμερος είπε...

τραγελαφικη η καταστασαση .

Ανώνυμος είπε...

to times έκλεισε πέρισυ

partaki είπε...

g for george ναι μωρέ...άσε με τώρα γιατι έχω κι σε ένα πάρτυ να πάω και δεν έχω τι να βάλω.

ιμερος και όταν το διάβασα ήμουν στη δουλειά και δεν μπορούσα να αντιδράσω.

Ανώνυμος μόλις μου έφτιαξες τη μέρα

mahler76 είπε...

πλάκα μας κάνεις.

partaki είπε...

true story

Emmanouela είπε...

axaxaxaxa! Μα είναι δυνατόν μια καφετέρια να στέλνει τέτοιο mail?? Σιγά ρε φίλε, ένα καφέ έχεις! Γλοιώδεις μαρκετίστες!!!

partaki είπε...

Και δεν τους αντέχω τους μαρκετίστες ντιπ

Emmanouela είπε...

Ούτε εγώ! Και να σκεφτείς ότι έχω σπουδάσει μάρκετινγκ!!! Αλλά εγώ μαγείρισσα έπρεπε να είχα γίνει! Πάω πίσω στην κουζίνα μου!!! Φιλιά!

Hfaistiwnas είπε...

χαχαχαχαχαχα τέλειο!!!

m1rto είπε...

Πλάκα κάνεις χαχαχαχαχαχαχα
Αμέσως κατάλαβα για ποιο κωλομάγαζο πρόκειται. Το απεχθάνομαι....
Επίσης δεν ξέρω αν το σχολίασε κανείς αλλά το times έχει κλείσει επειδή ακριβώς απ' ότι φαίνεται δεν τα έβγαζε τα λεφτά του...

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή,με κάτι τέτοιο είναι που δεν θα πήγαινα ποτέ γιαξξξ

ακούς εκεί με τις κοσμικές κυρίες και my ass...

partaki είπε...

m1rto ναι μου το είπε ο Ανώνυμος πιο πάνω...Φαίνεται πως οι Πανοραμίτισες δεν βρήκαν χαίρι από εκεί και βρήκαν νέα στέκια

kihli εμείς κοπελιά να πάμε να ξεκουράσουμε να σταράκια μας.