Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ναι βγήκα λίγο παραπάνω.

Που λες η προηγούμενη βδομάδα μου ήρθε κουτί. 2 αργιούλες μια χαρά. Έχω ξεκολοθεί να βγαίνω έξω, έχω γνωρίσει του πούστη τον κόσμο. Είμαι πολύ καλά, γενικότερα, αν εξαιρέσεις μια μαλακία που με έπιασε τις προάλλες και ήθελα να μοιραστώ. Χαίρομαι που σε έχω εδώ πραγματικά. Ότι μου κατέβει στο λέω. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να σε βλέπω κάπως. Σαν ευθύνη ρε παιδί μου, ώρες ώρες με βαραίνει το ότι έχω καιρό να κάνω ποστ, αλλά δεν βρίσκω κάτι να σου πω μάλλον, για αυτό. Να ξέρεις όμως σε διαβάζω, όχι από υποχρέωση αλλά γιατί μ' αρέσει. Δεν σου αφήνω πάντα σχόλια, ξέρω μαλακία, απλά είμαι καλός "ακροατής" τις περισσότερες φορές.

Ο λόγος που ποστάρω σήμερα είναι για ένα μέρος που ανακάλυψα πρόσφατα, το στέκι μεταναστών. Δεν θα σου πω ιστορικά και τέτοια αυτά θα τα διαβάζεις εδω. Εγώ θα σου πω τη δική μου βέρζιον. Είναι ένα μέρος στην Ερμού 23 (κοντά στη Βενιζέλου) στον πρώτο όροφο που λες που έχει το δικό του καφέ μπαρ όπου έχει πολύ φθηνά ποτά και φαγητά. Τα φαγητά από διάφορες κουζίνες του κόσμου ανάλογα την βραδιά. Είναι πολυπολιτισμικό. Επίσης έχει πολλές αίθουσες διδασκαλίας, όπου σε αυτές βοηθάς τους ανθρώπους αυτούς να μάθουν ελληνικά και άλλα πράγματα. Οι άνθρωποι φιλικότατοι, όλοι γινόμαστε μια παρέα εκεί. Τέλος με το να πηγαίνεις εκεί εκτός του ότι κάνεις οικονομία (σιριουσλι 4 ευρώ το ποτό), βοηθάς και κάποιους ανθρώπους.
"Φιλανθρωπία" μέσω πάρτι και χωρίς την Βαρδινογιάννη.
Όσομ!!!

11 σχόλια:

nikos είπε...

Επιτέλους, ας βγαίνει και κανείς να μαθαίνουμε και τι γίνεται στον έξω κόσμο. Όσο για τις προάλλες, μην κακίζεις τον εαυτό σου, όλα στο πρόγραμμα είναι. Το Όσομ είναι κάτι που έμαθες εκεί;

partaki είπε...

Awesome! Αυτό που έμαθα εκεί ήταν ότι οι Γεωργιανοί αγαπάν το σκόρδο. Μα πόση αγάπη σ' ένα πιάτο. Ένα κοτόπουλο ήταν με άσπρη σάλτσα, φανταστικό!

healing process είπε...

etsi pia exelisetai o kosmos apo tetoies morfes omadwn pou me to tpt syneisferoun kai diaskedazoun xwris na tous stoixizei oute synaisthimatika oute oikonomika tpt. apoktame telika koultoura sthn kathimerinothta mas...eyge!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Δεν το γνωρίζω το μέρος αυτό, αλλά για να το λες..
Χαίρομαι που βλέπω ότι σ'αρέσει εδώ!!!

efou είπε...

αγαπάμε στέκι, αγαπάμε παρτάκι! :-*

Ανώνυμος είπε...

και εγώ αυτές τις μέρες έχω λιώσει στο στέκι των μεταναστών, για την ακρίβεια και σμρ εκεί μου είπαν να πάμε πάλι αλλά δεν ήξερα το φιλανθρωπικό του πράγματος

Emmanouela είπε...

Mπράβο παρτάκι, χαίρομαι που περνάς όμορφα! Και εμείς δεν σε παρεξηγούμε αν κάνεις μέρες να μας γράψεις! Να περνάς εσύ καλά! Αυτό που λες ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Αθήνα! Δεν έχω έρθει ποτέ τόσο κοντά με διάφορες εθνικότητες, αν εξαιρέσεις ότι το λεωφορείο που πηγαινοέρχομαι είναι τίγκα στους πακιστανούς! Αλλά ούτε πίνουμε εκεί μέσα, ούτε τρώμε! Βαρετή διαδρομή!
Άντε, καλό σου απόγευμα!

partaki είπε...

healing process γκραθιας τσικο!

efou we do we do! ετοιμάσου και για άλλα μεθύσια εσύ

Ανώνυμε ρίλι? άψογα...βέβαια τόσες αίθουσες δεν τις έχουν για ντεκόρ εκεί.

Emmanouela σίγουρα έχετε και περισσότερα από 1.

ιμερος είπε...

wraia pragmata !!!

sCaTterBraiN είπε...

καλά να περνάς παρτάκι, πάντα τέτοια!
καλό σκ!

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να έρθω κι εγώ κάποτε στο στέκι