Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ξεσκονίζοντας κι απόψε...

Άσε με και έχω κοψομεσιαστεί. Αυτή τη στιγμή το δωμάτιο μου είναι ντεμί άδειο και ντεμί σαπουνισμένο. έχω άλλο τόσο. και ξεκίνησα απ' τις 2.

Άδειαζα συρτάρια βρήκα τα άντερα μου μέσα. Δες τι ζωγράφιζα στα 7 μου. Χωρίς παρτιτούρα (έτσι δεν λέγεται?) παρακαλώ, έβλεπα και αντέγραφα.


Βρήκα και ένα λεύκωμα που είχα κάνει στο δημοτικό. Στην ερώτηση αγαπημένης ταινίας έγραψα την μεγάλη των μπάτσων σχολή (ντρέπομαι). Επίσης εξηγήθηκαν πολλά όταν έβαλα τον Οβελίξ στην ερώτηση αγαπημένου ήρωα κόμιξ.

Το πιο γαμάτο ήταν όταν βρήκα το Game Boy μου. Γκρίζο παρατημένο μαζί με τις κασέτες από τα χελονονιτζάκια και κάτι άλλες. Με λέει μάνα το θυμάσε αυτό? Και συγκινήθηκε.

Μου το είχε πάρει και με είχε στείλει κατασκήνωση, και μου το κλέψανε. Εγώ σαν μούλικο έκλαιγα όλη την ώρα, και η μάνα δεν είχε λεφτά για να μου πάρει άλλο και στεναχωριότανε. Η τότε κολλητή της, της το έκανε δώρο για να μου το δώσει.

Πολλές οι στιγμές που ζήσαμε σε αυτό το σπίτι. Άλλες ευχάριστες, άλλες δυσάρεστες. Εδώ χώρισαν οι δικοί μου, εδώ έζησα την εφηβεία μου, εδώ γνώρισα τον εαυτό μου. Ποτέ δεν μου έλειψε η αγάπη όμως. Πάντα ήμασταν μαζί. Και θα συνεχίσουμε βασικά έτσι, απλά θα ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια.

Αυτά. Καλή Πρωτοχρονιά θα σε πω εγώ, γιατί θα λείψω για κανά μήνα τώρα, ή όσο πάει μέχρι να μου βάλουν ίντερνετ στο σπίτι (θα επιβιώσω στο ορκίζομαι). Κλασσικά θα τουιτάρω απ' την δουλειά, αυτό θα μπορώ, το μπλογκινγκ όμως θέλει πιο πολύ αφοσίωση.

Φιλιά, θα τα πούμε απ' το νέο μου σπίτι

11 σχόλια:

gay super hero είπε...

Ωχ, δύσκολο πράγμα η μετακόμιση. Άντε, καλορίζικο να είναι :-)

g for george είπε...

Θα έγραφα μόνο πως συγκινήθηκα διαβάζοντας το κείμενο αλλά αντ' αυτού θα σου ευχηθώ όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές.

mahler76 είπε...

τέλεια μικρέ. Καλορίζικο το σπιτάκι. Καλή χρονιάαααα

ιμερος είπε...

καλοριζικο και ευτυχισμενο το νεο σπιτι με νεες ευχαριστες συγκινησεις , πολλα φιλια !

Hfaistiwnas είπε...

Άσε γι'αυτό αποφεύγω να ψαχουλεύω ότι αναμνηστικό κρατάω!!! χαχαχαχα!
Είναι όμως όμορφο να τα έχεις..
Καλή χρονιά λοιπόν και να είμαστε καλά!!!

Unknown είπε...

Καλή χρονιά ρε μούργο!

Leviathan είπε...

Καλή χρονιά να έχεις με υγεία, αγάπη και πολύ χαρά! Ευτυχισμένο το 2011! Να περάσεις υπέροχα αυτές τις μέρες! Πολλά πολλά φιλιά! :)

Ανώνυμος είπε...

καλη΄χρονιά γλυκέ μου

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον το blog, ωραίες η ζωγραφιές (για 7 ετών, μη μπερδευόμαστε), ωραία και τα σχέδια για νέο σπίτι με τον νέο χρόνο.

Καλή χρονιά, καλή αρχή και καλώς σε βρήκα. :-)

Αnsia είπε...

Καλή χρονιά και καλορίζικο!
Με συγκίνησες! :)

Emmanouela είπε...

Τι παρτιτούρα βρε ζαβό?! Ξεπατικοτούρα εννοείς! Ταλεντάρα ήσουν!!!
Δεν το είχα δει αυτό ότι άλλαζες σπίτι! Έτσι εξηγείται η απουσία! Ευτυχώς επέστρεψες κι όλα καλά! Αλλά, σόρυ, εδώ δεν έχεις επιστρέψει ακόμα. Πάω στο πιο πάνω ποστ που επέστρεψες να σου ευχηθώ για το νέο σπίτι!!!