Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Παλιά έβλεπα ένα με γορίλα σε ένα ασανσέρ.

Εδώ και πολλά χρόνια βλέπω έναν εφιάλτη. Όχι κάθε μέρα αλλά μια δυο φορές τον χρόνο σίγουρα.

Είμαι λέει σε ένα κτίριο. Μεγάλου μεγέθους τύπου Βουλή. Μπορεί Δημαρχείο αλλά μπορεί και τράπεζα. Πάντως έχει και θησαυροφυλάκιο, αλλά δεν έχει λεφτά μέσα σε αυτό. Και έχει πολλά δωμάτια. Πάρα πολλά. Το κτίριο αυτό πλημμυρίζει υπερφυσικά. Σε όλα τα προηγούμενα επεισόδια είτε έφευγα σαν κύριος από την εξώπορτα πριν πιάσει η τρικυμία, η ενώ πλημμύριζε πάντα έφευγα από κάπου και σωζόμουν, σκεπές παράθυρα υπόγεια κτλ.

Σήμερα δεν πρόλαβα. Έψαχνα από εδώ, έψαχνα από εκεί τίποτα. Στο τέλος κατέληξα σε ένα πολύ ψηλό και στενό καταρράκτη του κτιρίου. Για να βγω στην έξοδο έπρεπε να περάσω από εκείνον τον καταρράκτη. Ψηλός όσο 50 μέτρα και στενός όσο φάρδος μπορούν να δημιουργήσουν 10 βρύσες μαζί. Καθόμουν στην άκρη του και σκεφτόμουν αν πέσω στο καταρράκτη θα πεθάνω γιατί δεν έχει πολύ νερό για να με προστατεύσει. Αν πάω στη υπερφυσική πλημμύρα που γέμιζε όλο το κτίριο και ξεχυνόταν με ορμή (αλλά δεν είχε φτάσει ακόμα στον καταρράκτη) θα με πετούσε με ορμή κάτω και θα πεθάνω. Στο τέλος με παρέσυρε και πριν πεθάνω ξύπνησα.

Σ' όλη μου τη ζωή όταν γνώριζα κάποιον έμαθα να παίζω προγραμματισμένα. Δεν άφηνα τα πράγματα να πάρουν μία φυσική ροή και χάραζα εγώ τη πορεία αυτή. Τα σκάτωνα. Ναι με λες και κοντρολ φρικ.

Πρόσφατα γνώρισα κάποιον που με έχει βάλει σε μια διαδικασία να παίξω με τους δικούς του όρους. Τους φυσικούς. Ελπίζω να μην τσακιστώ.

11 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

ααααα
μάλλον έβλεπες την κατάντια της χώρας μας..
Το θησαυροφυλάκιο της χώρας, το κτίριο είναι το κράτος, 50 μέτρα ο καταρράκτης όσο και τα χρόνια που θα κάνουμε να βγούμε από το ΔΝΤ, και αν σωθούμε όπως κατάλαβα.. άγνωστο..
Εσύ το βλέπεις σε προσωπικό επίπεδο βέβαια.. Όλα εξηγούνται όμως!!!
Κοίτα να προσέχεις γενικά!! Μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα!

partaki είπε...

Καλημέρα Hfaistiwna. Μωρέ ναι δεν σημαίνει τίποτα, αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να τα πω και τα δύο.

Hfaistiwnas είπε...

Καλά έκανες! :)
Μην δίνεις σημασία, έχω και εγώ έναν τέτοιον, αλλά τον συνήθισα και παίζω μαζί του..

ιμερος είπε...

kalo einai na allazeis tropous kai simperifores kamia fora .

Ε.Σ είπε...

όλοι τελικά έχουμε έναν στάνταρ εφιάλτη? εγώ έβλεπα ότι ερχόταν ένας κλεφτράκος και μου κλεινε την μούρη με το μαξιλάρι και ξύπναγα ένα βήμα πριν τον τάφο.. τώρα που το σκέφτομαι ήμουν σε ασφυκτικές σχέσεις τότες... αφέσου στην πλημμύρα προτείνω εγώ. παρασέρνει μεν, αλλά πολλά ποτάμια έχουν γίνει πιο εύφορα εξαιτίας της κατά καιρούς ;)

mahler76 είπε...

όπως και αν παίξεις, σημασία έχει να έχει καλή κατάληξη και αυτό σας εύχομαι :)

turigr είπε...

Αφού έχεις τώρα την εμπειρία και ξέρεις που έκανες λάθος, πρέπει να ξέρεις και ποιό δρόμο θα ακολουθήσεις. Έχε υπόψη σου όμως ότι η μέση οδός είναι τις περισσότερες φορές η καλύτερη.

iliokamenos είπε...

αφού είναι πρώτη φορα, κοίτα να το απολαύσεις..στην τελική αν τσακιστείς θα είναι με διαφορετικο- καινούργιο τρόπο..

partaki είπε...

ιμερος λες ε?

Lizios ναι βρε πουλάκι μου. λίγο πότισμα...

mahler76 σε ευχαριστώ

turigr λολ (για το ξέρω ποιο δρόμο θα ακολουθήσω)

iliokamenos κοίτα να δεις. που θα μαζεύω και εμπειρίες τσακίσματος.

Emmanouela είπε...

Όλοι μας νομίζω έχουμε έναν εφιάλτη σταθερό για χρόνια. Σημασία έχει ότι δεν έχεις σκοτωθεί ποτέ. Και ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Ανώνυμος είπε...

τις ελπίδες μου και τις ευχές μου :)