Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Θεωρίες συνομωσίας

Άκου για να μην λες ότι δεν στα 'πα.

Καθόμουν τις προάλλες στο γραφείο ανέμελος, ανάμεσα σε ισολογισμούς και τιμολόγια, και ξαφνικά ακούω την αφεντικίνα μου να ωρύετε "έρχεται η κάρτα του πολίτη, μας παρακολουθούν, έρχεται η δευτέρα παρουσία". Δεν στο χω πει αλλά τα αφεντικά μου είναι Ορθόδοξοι ως το κόκαλο (άσε με κι έχω να κάνω ποστ...).

Την δίνω 2 λεξοτανίλ και την πιάνω κουβέντα για το θέμα. Και μου λέει "Έχει σαστίσει όλη η εκλησία με αυτό το πράγμα και μου έρχονται συνέχεια μειλ. Είναι μία κάρτα η οποία έχει την μορφή πιστωτικής κάρτας και έχει και το 666 επάνω. Σε αυτήν θα καταγράφονται όλα σου τα στοιχεία και θα αντικαταστήσει την παλιά σου ταυτότητα, σαν να μην τους έφτανε που έβγαλαν και το θρήσκευμα από την παλιά. Και πάνε λέει να την περάσουνε σαν καλό, δηλαδή συμμάζεμα τύπου ταυτότητας, αφμ, αμκα, και κτλ όλα μαζί σε μία κάρτα. Αλλά στο τέλος θα παρακολουθούνται όλες μας οι συναλλαγές, και αυτό που έκαναν τώρα με τις αποδείξεις το κάνουν για να αγανακτήσει ο κόσμος να τις μαζεύει ώστε επιβάλλοντας την χρήση της κάρτας σε κάθε συναλλαγή, να πει ο πολίτης "ουφ γλιτώσαμε και από τις αποδείξεις" και ΑΥΤΟΙ να βλέπουν τι καταναλώνουμε"

Με παραξένεψε η όλη φάση και το γκουγκλαρα.

Εδώ γράφει τι είναι η όλη κάρτα. Παράλληλα βρήκα κάτι πράγματα άστα... Κάθε θεούσα με μουστάκι που έμαθε να γκουγκλαρει, αρχίζει να μιλάει για κατάρρευση της ορθοδοξίας και για προφητείες και τι να σε πω. Χαλαρώστε λίγο.

Κάτι παρόμοιο βρήκα ότι έχει συμβεί και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και εκεί χρησιμοποιείται μόνο για να είναι κάπου καταγραμμένα τα στοιχεία αυτά. Δεν χρησιμοποιούνται για συναλλαγές, δηλαδή του τύπου αγοράζω ένα πακέτο τσιγάρα οκ δώσε μου την κάρτα σου να τα χτυπήσω. Μέχρι στιγμής προμοτάρετε σαν ένα συμμάζεμα όλων σου των αριθμών ώστε να περάσουν κάποιοι δημόσιοι φορείς στην ψηφιακή εποχή (σαν την digea, λες και αυτό τους έλειπε) . Αν τώρα πάει και παρα πέρα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο (Αμήν).

Είδομεν...

9 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

καλό μου ακούγεται εμένα (η περίπτωση του εκσυγχρονισμού των δημοσίων φορέων, όχι του να ελέγχονται όλες οι συναλλαγές μας)

nikos είπε...

Εμπρός, πάρτε τα λάβαρα και όλοι στους δρόμους, ας ξεκινήσουν τα νέα συλλαλητήρια, καιρό έχουμε άλλωστε (μόνο που λείπει πια ο ηγέτης, Θέε μου συγχώρα με που ειρωνεύομαι πεθαμένο άνθρωπο). Γιατί να τα ζω αυτά;

partaki είπε...

scatterbrain ναι αυτό λέω κι εγώ...

nikos άσε και εγώ τα έχω και live!!!

ιμερος είπε...

δεν αξιζει να ασχολησαι

lemonostiftis είπε...

και πάντα με soundtrack Σπανουδάκη.

partaki είπε...

why love α έχει πολύ πλάκα

lemonostiftis λολ...

partaki είπε...

επίσης lemonostifti όταν πρωτοδιάβασα το νίκ σου διάβασα lemonoTSifti

Unknown είπε...

Μια ζωή οι Θεούσοι λένε μαλακίες.
Ας μη βγάλουν ταυτότητα.

Ανώνυμος είπε...

πότε θα την κλεισετε μεσα την τρελή???